Integritetspolicy

Sportspec.se är ansvarig för behandlingen av de personuppgifter som du som kund lämnar till oss. Vi använder dessa uppgifter för att underlätta för dig när du handlar hos oss samt för att ge dig information om oss, våra erbjudanden och andra marknadsföringsändamål. Sportspec.se lämnar aldrig ut personuppgifter till tredje part. Vill du bli borttagen ur registret är det bara att avregistrera dig via hemsidan.

1) DU ÄR SÄKER HOS OSS. Vi skyddar din data så ingen obehörig kommer åt den.

2) DIREKT & ENKEL KOMMUNIKATION. Vi strävar att ge all information på ett sätt du kan förstå. Vi går alltid att nå vid frågor kring ur vi hanterar dina uppgifter eller vid vilka som helst andra funderingar.

3) DU ÄR I KONTROLL. Du har alltid rätt att tacka nej till nyhetsbrev eller att invända till hur dina uppgifter används.

4) FÅ DET DU VILL HA. Den data vi samlar in om dig (namn/personuppgifter) används enbart för att optimera din köpupplevelse hos oss.

5) INGET EXTRA SPARAS. Vi behåller endast den information som är nödvändig för vi ska kunna fullgöra vår del av affären och följa lagstiftning.