Föreningar, klubbar och bra folk som vi jobbar lite närmare med hittar du här!Softresor anordnar skidresor till omtyckta Hemsedal, med utgångsplats från Göteborg.
Superbra personal och guider som är specialister på Hemsedal och kan orten utan och innan.
Smidiga bussresor och mycket prisvärda paket. Softresor och Sportspec har ett mycket nära samarbete med events och annat kul.Startade som en kul grej i Rynkebys fikarum i Danmark och har nu vuxit till en multinationell rörelse som cyklar för att samla in pengar till barncancerfonden.
Cyklar många olika lopp, men framför allt i stor sammanstrålning ner till Paris. Vi samarbetade med Team Rynkeby Göteborg 2014-2015.

Alpin skidklubb i Göteborg

Alpin skidklubb i Göteborg

Pathfinder Travels anordnar varje år filmfestivalen Banff Mountain Film Festival i norden och gör det varje år med bravur! 
Vi säljer biljetter, är med och ställer ut prylar och tittar givetvis på alla grymma filmer de har med sig.Triathlon Väst är en mycket aktiv klubb för dig som gillar att springa, cykla och simma med nummerlapp!Lygnens Venner marknadsför sig som den glada cykelklubben, och vi kan inte annat än hålla med. Ett skönt gäng som gillar att cykla. Mer info hittar du genom att klicka på logon.Bästa sättet att ta sig till Vätternrundan? Vi är med på resan och säljer energi och annat, och hjälper alla resenärer som behöver med justering av cykeln innan start!Powerman är en Duathlon tävling. Som en triatlon fast utan simning, som ersätts av lite mer löpning.Som en av några utvalda butiker i Sverige är vi ett Shimano Service Center. Det innebär att vi hela tiden utbildar oss på det senaste, får hem nyheter snabbare och arbetar uteslutande med orginaldelar i vår verkstad för att du ska få bästa funktion på din cykel!